Om oss

Industriell vannbehandling er for øyeblikket en familie bedrift som ble startet tidlig på 90 tallet av Steven og Siri Hjeltnes. Bedriftens kjerneområde er dampkjelkontroll og legionellakontroll. Bedriften er lokalisert i Stavanger. Vi operer primært i fylkene Rogaland og Hordaland.

Fra før av så har Steven jobbet som rørlegger i flere bedrifter. Han har og jobbet for andre firma som har drevet med vannbehandling både før og etter at IVB ble opprettet. Oppgavene har blitt flere og mer varierte etter hvert som kompetanse og erfaring har gjort at man kan utvide sitt tilbud. Firmaet har blitt drevet av Steven som et enkeltmannsforetak frem til nyttår 2012. Steven har bakgrunn fra rørleggeryrket (mester brev), men har de siste 20 årene jobbet med det som omhandler vannbehandling.

IVB ble i 2012 et A/S og økte samtidig sin arbeidstokk, da Kurt A. Låbakk ble ansatt for å kunne styrke kapasitet og robusthet i firmaet. Kurt har blant annet 12 års erfaring fra en rekke stillinger i Forsvaret, da i hovedsak som operatør og stillinger innen leder og lederutvikling. Han har i årene før ansettelse tatt en utdannelse innen risikohåndtering. Kurt utfører det meste av service arbeidet samt utfører arbeider om bord på installasjoner og om bord på båter. Hans fagfelt dreier seg i hovedsak rundt risikovurderinger, analyser og vannprøver.

Både Steven og Kurt har som mål at man gjennom samarbeid og god kommunikasjon med kunden skal yte det beste til fordel for bedriften vi jobber for.