Om oss

Industriell Vannbehandling er for øyeblikket en familiebedrift som ble startet tidlig på 90-tallet av Steven og Siri Hjeltnes.

Bedriftens kjerneområde er vannbehandling av alle vannbårne systemer, herunder dampkjeler, lukkede anlegg samt legionellakontroll.

Bedriften er lokalisert i Stavanger, men operer med faste oppdrag over hele sør og vestlandet.

Daglig leder, Steven har sin bakgrunn fra rørleggerfaget og har som rørleggermester jobbet i flere bedrifter. Det var i en av disse bedriftene han “oppdaget” behovet for vannbehandling og har frem til 2012 drevet selskapet som et enkeltmannsforetak med vannbehandling som fag.

Oppgavene har med årene blitt flere og mer varierte etter hvert som kompetanse og erfaring, har gjort at man kan utvide sitt tilbud.

Vi har gjennomført to nyansettelser etter at IVB gikk over til et AS. Først i  2012, da Kurt A. Låbakk ble ansatt for å kunne styrke kapasitet og robusthet i firmaet. Kurt har blant annet mange års erfaring fra en rekke stillinger i Forsvaret, da i hovedsak som operatør og stillinger innen leder og lederutvikling. Han har i årene før ansettelse tatt en utdannelse innen risikohåndtering. Kurt er vår primære kundekontakt og bistår således med de behov våre kunder måtte ha.

I 2018 Økte vi med enda en ny mann. Bjørn Hjeltnes er og hentet fra Forsvaret. Han har bla. bakgrunn fra Sjøkrigsskolen der han er utdannet som maskiningeniør. Bjørn seilte i Marinen en rekke år før han flyttet hjem til Stavanger. Han har før vi klarte å lokke han over til oss, hatt tjeneste som miljøvernoffiser og røykdykkerleder. Bjørn sin tyngde er innen tekniske installasjoner. Med bakgrunn i hans erfaring og utdanning, er målet at han skal bli vår nye fagsjef.

Vårt mål er at man gjennom samarbeid og god kommunikasjon, sammen med kunden, skal yte det beste til fordel for bedriften vi jobber for.

Vår jobb er å gjør våre kunder så fornøyd at man fortsetter samarbeidet inn i fremtiden.